Kort om Forodrim

Forodrim är Stockholms Tolkiensällskap. Vi arbetar med att främja det midgårda universumet och värna saga & myt! I Forodrim finns det mängder av spännande aktiviteter att välja på; dansa medeltida danser, läsa böcker, äta choklad eller något helt annat!

Forodrim har en massa andra aktiviteter av olika storlek, allt från pampiga banketter till avslappnat samkväm. Det finns något som passar alla! I Forodrim kan du släppa vardagens stress och bara slappna av i en mysig midgårda miljö.

Forodrim grundades år 1972 och har sedan dess varit en aktiv förening med pigga medlemmar som gärna arrangerar spännande saker. Föreningen är än idag aktiv och det finns regelbundet roliga aktiviteter att ta del av! Varje månad hålls folkmöte, två gånger om året ordnas storståtliga banketter och det finns i princip varje vecka mysiga gillesmöten att besöka! Dansgillet, bokgillet, skrivargillet, språkgillet och sånggillet hör till de mest aktiva, men även tegillet och matgillet är sporadiskt aktiva. Vill du läsa mer om några av gillerna kan du göra det här. De flesta av Forodrims aktiviteter sker i vår lokal, centralt belägen på Norra Agnegatan på Kungsholmen.

Låt oss nu ta en titt på varför tre av våra trevliga medlemmar valde att ta steget att bli en del av vår gemenskap:

– Jag blev medlem i Forodrim för att jag ville träffa trevligt folk som delar mitt intresse för fantasy.

– Jag gick med för att det finns så många gillen som motsvarar mina intressen.

– Jag gick med i Forodrim för att träffa andra fantasy-fans och få utlopp för min kreativa sida.

Vi välkomnar alla fantasyanhängare! Forodrim passar alla som är intresserade av J.R.R. Tolkiens midgårda universum och/eller andra fantasyvärldar! Vill du veta mer om hur man blir medlem? Läs mer här.

Om du vill se mer av Forodrim, kolla in vår Facebooksida.

Vi hoppas att just du vill bli medlem och vi ser fram emot att snart få se dig i föreningen! Välkommen!